Gå til indhold

Praktikanter

Den danske ambassade i Vilnius søger to praktikanter til efteråret 2023. Ansøgningsfrist 1. marts 2023. 

Den danske ambassade i Vilnius søger to praktikanter til efteråret 2023

Den danske ambassade i Vilnius søger to praktikanter til efteråret 2023 i perioden 1. august 2023 ‒ 31. januar 2024. Det drejer sig om en handelspraktikant og en politisk praktikant. Ansøgere forventes at være studerende på en kandidatuddannelse, eksempelvis statskundskab, samfundsfag, økonomi, handel eller kommunikation, men studerende fra andre områder opfordres også til at søge, hvis de mener, at de opfylder praktikstillingens kriterier. 

Se stillingsopslaget her

For yderligere information vedrørende stillingen som politisk praktikant kan souschef Jakob Kromann kontaktes. Henvendelser vedrørende stillingen som handelspraktikant skal rettes til Senior Commercial Advisor Vilma Jarašiūnienė. Hvis du er interesseret i at høre om hverdagen som praktikant eller har studierelaterede spørgsmål, kan du kontakte ambassadens nuværende praktikanter.

Find kontaktinformation til ambassadens medarbejdere her

Send din ansøgning til ambassaden inkl. CV, karakterudskrift og evt. anbefalinger senest d. 1. marts. Send det hele i én PDF-fil til [email protected] med emnefeltet ’Praktikant’ efterfulgt af dit navn, og hvilken stilling du søger.


(Foto: GoVilnius)

KONTAKT

Deputy Head of Mission
Jakob Greve Kromann
[email protected]
tlf.: +370 (699) 40 052

 

Senior Commercial and Public
Diplomacy Advisor
Vilma Jarašiūnienė
[email protected]
tlf.: +370 5264 8782