Gå til indhold

Praktikanter

Den danske ambassade i Vilnius søger to praktikanter til efteråret 2024. Ansøgningsfrist 1. marts 2024. 

Den danske ambassade i Vilnius søger to praktikanter til efteråret 2024

Den danske ambassade i Vilnius søger to praktikanter til efteråret 2024 i perioden 1. august 2024 - 31. januar 2025. Det drejer sig om en handelspraktikant og en politisk praktikant. Ansøgere forventes at være studerende på en kandidatuddannelse, eksempelvis statskundskab, samfundsfag, økonomi, handel eller kommunikation, men studerende fra andre områder opfordres også til at søge, hvis de mener, at de opfylder praktikstillingens kriterier. 

Se stillingsopslaget her

For yderligere information vedrørende stillingen som politisk praktikant kan souschef Anna Pedersen kontaktes. Henvendelser vedrørende stillingen som handelspraktikant skal rettes til Senior Commercial Advisor Vilma Jarašiūnienė. Hvis du er interesseret i at høre om hverdagen som praktikant eller har studierelaterede spørgsmål, kan du kontakte ambassadens nuværende praktikanter.

Find kontaktinformation til ambassadens medarbejdere her

Send din ansøgning til ambassaden inkl. CV, karakterudskrift og evt. anbefalinger senest den 1. marts. Send det hele i én PDF-fil til [email protected] med emnefeltet ’Praktikant’ efterfulgt af dit navn, og hvilken stilling du søger.


(Foto: GoVilnius)

KONTAKT

Deputy Head of Mission
Anna Skovlunde Hornshøj Pedersen
[email protected]
tlf.: +370 52648767

 

Leder af Handelsafdeling
Vilma Jarašiūnienė
[email protected]
tlf.: +370 5264 8782