Gå til indhold

Det Danske Handelskammer i Litauen

Det Danske Handelskammer i Litauen er en sammenslutning af danske erhvervsfolk og personer med relation til danske virksomheder i Litauen. Handelskammeret blev grundlagt i 2009 på baggrund af Den Danske Erhvervsklub, der havde eksisteret siden 1998. Medlemmerne er især danske erhvervsfolk bosiddende i Litauen. Handelskammeret har til formål at skabe et fagligt forum for medlemmerne, og arrangerer i samarbejde med andre europæiske handelskamre en række møder og seminarer i løbet af året. For yderligere information om Det Danske Handelskammer i Litauen, kontakt handelsafdelingen på ambassaden eller se Handelskammerets hjemmeside på www.dcc.lt.

International Womens Association of Vilnius

International Womens Association of Vilnius er en forening, der har til formål gennem venskab og ved forskellige aktiviteter at hjælpe nyankomne med at bosætte sig i Litauen. Foreningen har en lang række velgørende aktiviteter bl.a. rettet mod forældreløse børn og kvinder udsat for menneskesmugling. 
For yderligere informationer kan du læse mere på hjemmesiden.

Vilnius Internationale Kirke

I den luthersk-evangeliske kirke ved Vokieciu afholdes gudstjenester og arrangementer på engelsk. Kirken er et internationalt forum og mødested for alle kristne, såvel litauere som udlændinge. Der afholdes gudstjeneste hver søndag kl. 9.30.

Kirken kan findes på Vokieciu g. 20 ved at passere gennem jernporten og gå over kirkegården mod den hvide kirke. Indgangen til kirken er til venstre for klokketårnet.
For yderligere informationer kan du læse mere på hjemmesiden